SZÁLLÁSFOGLALÁS

 

A szállásfogalás megkönnyítése érdekében kérünk, hogy töltsd ki a lap alján található foglalási űrlapunkat. A foglalási űrlap kitöltésével a megrendelő elismeri, hogy az alábbiakban látható foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.

 

Foglalás, szállásdíj fizetése

Leadott megrendeléseket 48 órán belül feldolgozzuk, és - amennyiben teljesíthető - bejegyezzük. A sikeres, illetve sikertelen foglalásról minden esetben értesítést küldünk. Amennyiben a megrendelést visszaigazoljuk, úgy a Tóth Nyaraló garantálja az adott szolgáltatás biztosítását.

 

A visszaigazolást követően foglalót kell fizetni, amely átutalással vagy postai úton lehetséges. A foglaló mértéke a szállásdíj 25 %-a, 1-2 éjszakára történő foglalás esetén a szállásdíj 50 %-a.

 

Banki átutalással történő teljesítés esetén az összeget a következő bankszámlaszámra kérjük utalni - a közlemény rovatban a foglaló személy nevének és a tartózkodási időnek feltüntetésével: Tóth Renáta, (OTP Bank) 11773339 - 00573829 - 00000000.

 

Postautalvánnyal történő fizetés esetén a cím a következő: Tóth István, 5561 Békésszentandrás, Kossuth utca 1/A.

 

Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított 3 banki munkanapon belül nem érkezik meg a foglaló, úgy foglalásodat semmisnek tekintjük.

 

A szállásdíj fennmaradó részének a kiegyenlítése a megérkezéskor, a helyszínen történik.

 

Foglalás lemondása

A foglalástól való elállást írásban (e-mailben, postai úton) lehet jelezni az alábbi feltételekkel:

 

A lekötött időpontot megelőző 45 naptári napon kívüli lemondás kötbérmentes.
Ezen belül történő felmondás a következőképpen alakul

- 45-15. nap között a szállásdíj 25 %-át (foglaló)

- 14-4. nap között a szállásdíj 50%-át

- 3. naptól a részvételi díj 100%-át ki kell fizetni.

 

A lemondási időpontnak tekintjük azt a napot, amikor a megrendelő elállási szándékát írásban bejelenti, és arról a szállásadó tudomást szerzett.

 

Figyelem! Ha mégis három napon belüli akadályoztatás lépne fel - hogy ne vesszen kárba a befizetett összeg - a foglalás átruházható, amennyiben a lemondott időpontra sikerül egy legalább ugyanolyan értékű megrendelést leadó másik vendéget szervezni a lemondó félnek.

 

Az üdülés vége előtti távozás esetén nem áll módunkban a fennmaradt összeget visszafizetni!

 

A Tóth Nyaraló fenntartja a módosítás jogát. Előre nem látható technikai problémák, nehézségek (pl.: a lefoglalt szálláshelyen csőtörés, egyéb műszaki hiba stb.) esetén, - amennyiben a házigazda előre tud a problémáról - a megérkezés előtt értesíti a vendéget.

 

© 2014 by People&Pool

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now